Hakeminen

ja päivähoitomaksut

Alla olevalla ilmoittautumiskaavakkeella ilmoitat lapsesi päiväkotimme hakijalistalle. Hakijalista on yksi valintakriteereistä. Muita valintakriteerejä ovat mm. talossa jo olevat sisarukset sekä lapsen ikä, sillä meillä on vain muutamia paikkoja alle 3-vuotiaille. Teemme lapsivalinnat yhteistyössä kaupungin päivähoitotoimiston kanssa.

Hoitopaikkoja vapautuu yleensä elokuun alussa ja haku näihin paikkoihin on maaliskuussa.

Päivähoitoon haetaan kuten kunnalliseen päivähoitoon, Tampereen kaupungin päivähoidon hakulomakkeella.

Ulkokuntalaiset tarvitsevat ostopalvelusitoumuksen kuntansa päivähoitotoimistosta.

Tampereen Steiner-päiväkoti on yksityinen päiväkoti, jota ylläpitää Tampereen Rudolf Steiner lastentarhan kannatusyhdistys ry, jolta Tampereen kaupunki ostaa päivähoitopalveluja. Ostopalvelupäiväkotien päivähoitomaksut määräytyvät samalla tavalla kuin kaupungin päiväkodeissa. Lisäksi perimme puolivuosittain yhdistyksen kannatusmaksun, 50 euroa/lapsi.

Mikäli lapsenne on allerginen, otattehan paikkaa hakiessanne huomioon, että keittiössämme ei ole mahdollista valmistaa täysin puhtaita allergiaruokavalioita. Ruuan säilytykseen ja valmistukseen on olemassa vain yhdet varasto- ja valmistustilat. Valinnaiset ruokavaliot ovat sekasyöjä, vegaani, lakto-ovo, lakto-ovo+kala.
Muut ruokavaliot ainoastaan voimassaolevalla lääkärintodistuksella.

Yhteydenotot puhelimitse numeroon:

050-4068496 (parhaiten tavoittaa klo 13.00-15.15), 040-3531307 (keittiö)
tai sähköpostilla teerentie@tampereensteinerpaivakoti.fi.

Steiner -kouluun ja sen esiluokalle ilmoittaudutaan puhelimitse numeroon (03) 3141 6100.

Kartta

Ilmoittautumiskaavake Tampereen Steiner-päiväkotiin

Ilmoittautumispäivä:

Lapsen nimi:

Syntymäaika:

Lähiosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Vanhempien tiedot:

Äidin nimi ja puhelinnumero:

Isän nimi ja puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Sisarukset: